A Travellerspoint blog

Bangkok en Damnoen Sadouak

The final stage

semi-overcast 29 °C
View Thailand 2007 on BramRamaut's travel map.

Hallo bloggers!!

Het is vandaag donderdag 6 september en vannacht om 2u moet ik het vliegtuig in naar Amsterdam. Met de nadruk op 'moet' want ik ben het reizen zo gewend geraakt dat het een afkicken zal worden in Belgie. Ik wou dat dit eeuwig kon blijven duren, maar het sprookje stopt hier en nu voor mij. Mocht ik ooit euromillions winnen of op een andere manier stinkend rijk worden, dan weet ik nu al wat ik zal doen met mijn geld;) De reismicrobe heeft me goed beet en ik ga alleszins proberen om zo snel mogelijk opnieuw te vertrekken -al weet ik zeker dat het voor een veel kortere periode zal moeten zijn... maar das ook nog altijd leuk!

damnone_sedouak_001.jpg

Na het schitterende Laos (ik raad iedereen aan om er zo vlug mogelijk naartoe te gaan nu het land nog authentiek is en onaangetast door het massatoerisme) terug naar Thailand om de laatste etappe van mijn reis aan te vatten. Een paar daagjes in Chiang Mai om uit te rusten van de intense en vermoeiende Gibbon Experience en dan naar Bangkok om zo snel mogelijk een vlucht naar huis te boeken. Dat 'zo snel mogelijk' bleek echter niet zo gemakkelijk te zijn en draaide uit op een week. Gelukkig ken ik hier ondertussen wel al enkele mensen die me graag overal meenemen.. en ten slotte is Bangkok NOOIT saai:) Het ging naar Sukhumvit, het hartje van Bangkok, waar Chris me gidste op een nachtelijke rondleiding tussen de 'rooie lampen' van de Gogo-bars; of met Kin naar de avondmarkt van Silom en het prachtige zicht op Bangkok by night vanop de Banyan Tree Tower. Kun nam me een dagje uit op shoppen in MBK en naar de 'floating market' van Damnoen Sadoeak. Tussendoor was er plaats voor een museumbezoekje of zelfs een namiddag luieren in het Lumpini park met zicht op een zonovergoten skyline. Ach Bangkok... Ach Thailand... Ach Azie... ik ga jullie missen...

damnone_sedouak_004.jpgdamnone_sedouak_016.jpgdamnone_sedouak_010.jpgdamnone_sedouak_018.jpg

Zo dat was het dan voor mijn laatste blog... de foto's staan nog altijd online op http://community.webshots.com/user/bram_ramaut.

Tot binnenkort iedereen en bedankt voor de vele positieve reacties!!!! Tot op een volgende reis!!! Sabaidiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):):):):):)

Vele groetjes
b

Posted by BramRamaut 22:28 Archived in Thailand

Email this entryFacebookStumbleUpon

Table of contents

Comments

alé cya soon in dendermonde,
wat word het?biefstuk of mosselen met frieten?
want ik kan me niet voorstellen dat ik thais moet koken..LOL
have fun
guido

by sambaguy

OKé we zien je graag terugkomen en halen je op bij je zus die de top mag afbijten en je als eerste op de vragenrooster kan leggen ! Tot zaterdag !

by lieve_eeck

hey bram,

kheb just je blog doorlopen, nog nie veel gelezen, maar wel de foto's gekeken. Sjieke foto's!!

Misschien moeten we nekeer samen de rest bekijken en dan kun je het verhaal er live bijvertellen. Bespaart me wat leeswerk en is verzekers wel stif gjieestih.

cya,
dries

by eddibeebi

jooooooooo veel te laat

by josbaten

This blog requires you to be a logged in member of Travellerspoint to place comments.

Enter your Travellerspoint login details below

( What's this? )

If you aren't a member of Travellerspoint yet, you can join for free.

Join Travellerspoint